Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по селски в гювечВземаме гювеча, отдолу наливаме олиото и поръсваме с праза и лука. Върху тях готовите нарязани парчета агнешко месо....
Пиле по селски в глинен гювечОлиото се загрява в дълбок тиган и парчетата пилешко се запържват до златисто, след което се прехвърлят в глинен гювеч....
1
Гювеч по селскиВ гювеча слагаме най-отдолу моркова, лука и чушката, после една част от картофите и от боба, след това доматите и отново нареждаме картофите, след...
1
Кьопоолу по селски с извара
Поставяме в чиния кьопоолу по селски с извара, като отгоре поръсваме със смлените орехи по желание и поставяме клонка магданоз....
Дроб по селски с лютеница
Дробът първо се оставя в тенджера със студена вода, за да се изкисне. Нарязва се на средно големи късчета. Лукът се нарязва на едри парчета.
В...
Воденички по селски с доматиПо-големите режем на две, слагаме да се варят.
Към края на варенето слагаме сол....
3
Дробчета по селски с лукДобре почистените дробчета се накисват с бялото вино поне за 30 минути, най-добре за една нощ. След това се изплакват и подсушават с домакинска хартия...
7
Боб по селски с кокали
Накисваме боба във вода за една нощ. След това започваме да го варим във вода.
Когато се образува пяна, сменяме водата и отново възвираме. Добавяме...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: