Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч със Свинско и Пилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Измиваме месото и нарязваме на малки хапки. Слагаме да се запържи в олиото....

Свалям фолиото и допичам моя гювеч с пилешко месо около 15 минути още малко.
Да ви е сладко!...

Отгоре поставих и месото, което предварително сме запържели в тиган....

Приготвяме си гювеча, като най-отдолу слагаме част от зелето, върху него поставяме свинско, отново зеле и накрая пилешките бутчета....

Половината се изсипват в намаслен гювеч, отгоре им се слагат нарязаните лук, кашкавал и гъби....

3

В тиган запържете в олиото месото и лука, след което ги прехвърлете в гювеч....

Нарязваме зелката, нарязваме месото на пържолки, бекона на тънки ивички....

2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
51
41
32
21
10
Дай твоята оценка: