Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Поръсете готовия гювеч с пилешко със ситно нарязан магданоз. Приятен апетит!...

Нареждате последователно месото (оформено като пържоли или на кубчета по ваш вкус), дебелата наденица, гъбите, червения пипер и тънката наденица....

В гювеч (може и йенска тенджара )се намазва олио и се нарежда пласт картофи, лук и гъби, плат месо....

На дъното на голям гювеч слагаме нарязаните късчета свинско и телешко месо. Добавяме обелените и нарязани на кубчета кромид и морков....

2

Оставяме гювеча във фурната докато се запече.
Богатият гювеч с месо и зеленчуци е готов....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
51
41
32
21
10
Дай твоята оценка: