Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Кашкавал с Лимонтузу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен домашен кашкавалСлед 2 дни домашният кашкавал е готов за ядене.
Вкусният домашен кашкавал е готов....
2
Истински домашен кашкавалПритискаме домашния кашкавал да се поизцеди за 2 часа и прибираме в хладилник....
14
Моят сполучлив домашен кашкавалПосле взимате топката кашкавал, която вече се е стегнала напълно, и консумирате сполучливия домашен кашкавал с удоволствие....
2
Домашен кашкавал с билки
За направата на страхотен домашен кашкавал е важно млякото, което се използва....
Домашен веган кашкавалПриготвих този ароматен домашен веган кашкавал много бързо и лесно. Без ядки и без мазнина. Ето как!...
1
Домашен кашкавал от овче млякоЕто че да си направим домашен кашкавал от овче мляко не е никак сложно.
Добър апетит!...
1
Домашен кашкавал от козе мляко
Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода....
Домашен кашкавал от краве млякоСлагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта.
Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се пресече...
3
Паниран кашкавал
Панирания кашкавал отцедете върху кухненска скара. Поднесете с гарнитура по желание....
Пълнен кашкавалПоднесете пълнения кашкавал, нарязан на филии.
За плънката: Запържете в маслото нарязания ситно лук, гъби и печените нарязани ситно пиперки....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
50
45
32
20
10
Дай твоята оценка: