Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Кашкавал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен кашкавал с билкиЗа направата на страхотен домашен кашкавал е важно млякото, което се използва....
Домашен кашкавал от овче млякоЕто че да си направим домашен кашкавал от овче мляко не е никак сложно.
Добър апетит!...
1
Домашен кашкавал от козе мляко
Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода....
Домашен кашкавал от краве млякоСлагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта.
Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се пресече...
3
Вкусен домашен кашкавалСлед 2 дни домашният кашкавал е готов за ядене.
Вкусният домашен кашкавал е готов....
2
Истински домашен кашкавалПритискаме домашния кашкавал да се поизцеди за 2 часа и прибираме в хладилник....
14
Моят сполучлив домашен кашкавалПосле взимате топката кашкавал, която вече се е стегнала напълно, и консумирате сполучливия домашен кашкавал с удоволствие....
2
Домашен веган кашкавалПриготвих този ароматен домашен веган кашкавал много бързо и лесно. Без ядки и без мазнина. Ето как!...
1
Кашкавал на фурнаРазбийте яйцата, добавете последователно брашното, млякото и настъргания кашкавал. Овкусете с черния пипер и солта....
6
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: