Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Пелин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен пелин по стара рецептаПелинът е характерен със своята горчивост, сладост и аромат....
Наложен пелинМоже да се приготви само като се сложи цвят от пелин във ферментиращото вино, но истинският наложен пелин се приготвя по-трудно....
2
Карфиол на фурна с гъби, салвия и пелинПечете ~15 мин карфиола на фурна с гъби, салвия и пелин в предварително загрята на 220° фурна....
2
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло....
Домашен щолен
В купа се смесват брашното заедно с бакпулвера.
В отделна купа се разбиват яйцата и захарта. Прибавете рикотата и след това мекото краве масло...
Домашен бабекМесото накълцваме на ситни парченца, поставяме го в дълбок съд и объркваме заедно със солта.
Поставяме го в голяма тава и я накланяме, да може...
1
Домашен бахурСвинския дроб накълцваме на ситно със сатъра. Към него прибавяме месото, също нарязано на ситно.
Измиваме и почистваме ориза и праза, режем на...
7
Домашен суджукМесото и сланината се омесват с месомелачка, като се редуват. Вече смляното месо се обърква.
Прибавят се счуканият чесън и подправките, след което...
2
Домашен ФъчВ малка тенджера на котлона се стопяват маслото със захарта.
Към тях се прибавя прясното мляко при непрекъснато бъркане докато сместа заври....
2
Домашен бейлисАко имате блендер, сложете в него всички съставки и ги разбийте за 3-4 минути. Ако не разполагате с блендер използвайте миксер.
Готовият ликьор...
3
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: