Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Кашкавал с Лимонтозу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно сладко от смокини с лимонтозу
Със сладко от смокини с лимонтузу гарнирайте любимите си тиганички, гофрети и бухтички....
Домашен веган кашкавалПриготвих този ароматен домашен веган кашкавал много бързо и лесно. Без ядки и без мазнина. Ето как!...
1
Истински домашен кашкавалПритискаме домашния кашкавал да се поизцеди за 2 часа и прибираме в хладилник....
14
Вкусен домашен кашкавалСлед 2 дни домашният кашкавал е готов за ядене.
Вкусният домашен кашкавал е готов....
2
Домашен кашкавал с билки
За направата на страхотен домашен кашкавал е важно млякото, което се използва....
Моят сполучлив домашен кашкавалПосле взимате топката кашкавал, която вече се е стегнала напълно, и консумирате сполучливия домашен кашкавал с удоволствие....
2
Сладко от смокини с лимонтозусваля от котлона добавям лимонтозу и отново разбърквам всичко много добре....
3
Сладко от круши с лимонтозуПрибавят се крушите и се варят до омекване на плода и сгъстяване.
Варим на не силен огън. Слага се лимонтозуто към края. Разбъркваме....
1
Домашен кашкавал от краве млякоЩом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се пресече млякото....
3
Домашен кашкавал от козе мляко
Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: