Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Консерва от Скумрия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна Консерва от Скумрия

Домашна Консерва от Скумрия

Прегледай всички 24 подбрани съвети за домашна консерва от скумрия в Gotvach.bg.
Консерва скумрия на фурнаКонсерва скумрия на фурнаПрибавяме 4 настъргани домата, счукания чесън, магданоза и сол на вкус....
Консерва скумрия РопотамоКонсерва скумрия Ропотамо
1
Консервата скумрия Ропотамо се стерилизира за около 20 минути....
Домашна консерва от херингаДомашна консерва от херинга
Рибата се почиства, измива се и се осолява. Нарежда се цяла или на парчета в малка тенджерка. Прибавят се олиото, оцетът и останалите подправки...
Консерва Ропотамо със скумрияКонсерва Ропотамо със скумрия
3
Рибата се почиства от вътрешността и главата. Измива се на течаща вода и се нарязва на филии. Парчетата се поставят в тенджера и се заливат с маринатата...
Скумрия с патладжаниСкумрия с патладжани
Слага се капакът и скумрията с патладжани се слага да се пече. Накрая се пече около 20 минути без капак, за да се сгъсти....
Скумрия в гювечСкумрия в гювеч
Добавяме 1 буркан домати или домашен паприкаш (вместо паприкаш може да се изпекат 2 червени чушки)....
Скумрия в ПликСкумрия в Плик
Обезкостете изпечените скумрии. Прехвърлете рибните филета в подходящи чинии за сервиране и гарнирайте със задушените зеленчуци....
Скумрия с празСкумрия с праз
Почистваме рибата и я осоляваме. Нареждаме я в намаслен йенски съд. Добавяме лука и праза и дръжките от копъра. Залива със смес от 2 с.л. лимон...
Скумрия в беконСкумрия в бекон
Подберете по-дребни риби. Почистете ги, подсушете ги и ги осолете отвън и отвътре. Завийте всяка риба с по 2 резена бекон, поставете върху алуминиево...
Скумрия в солСкумрия в сол
Печете скумрията в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути....
Скумрия с лукСкумрия с лук
2
Скумрията се почиства от люспите и вътрешностите, маха се черната люспичка....
Скумрия с оризСкумрия с ориз
Почистете скумрията, като за ястието използвайте само филета без кожа. Загрейте мазнина в дълбок съд, запържете накълцания лук и бекон....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: