Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Млечна Баница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна Млечна Баница

Домашна Млечна Баница

Открий всички 36 подбрани съвети относно домашна млечна баница в Gotvach.bg.
Домашна Млечна БаницаДомашна Млечна БаницаДве трети от млякото, кравето масло и захарта се загрява до завиране. Прибавя се юфката и се разбърква. Добавят се яйцата предварително разбити с...
Млечна баница с юфкаМлечна баница с юфка
8
Сложете млечната баница да се пече на умерена температура за около 20-30 минути. Изпечената Млечна баница с юфка поръсете с пудра захар....
Млечна баница с кремМлечна баница с крем
6
Отгоре завършете млечната баница с крем по възможност. Поръсете готовата млечна баница с крем обилно с пудра захар....
Млечна баница с ягодиМлечна баница с ягоди
Млечната баница с ягоди е готова....
Млечна баница с карамелМлечна баница с карамел
Пръсваме млечна баница с карамел с пудра захар, нарязваме и сервираме....
Млечна баница с маскарпонеМлечна баница с маскарпоне
Печем млечната баница 30 минути на 200 градуса. Осавяме млечната баница с маскарпоне за една нощ да се стегне....
Млечна баница с локумМлечна баница с локум
Разбива се добре и с тази смес се полива изпечената баница. 11. Млечната баница се връща във фурната за още 15-20 минути. 12....
Млечна баница в микровълноваМлечна баница в микровълнова
2
Оставяме млечната баница да изстине и тогава поднасяме. Млечната баница в микровълнова е готова....
Млечна баница с грисМлечна баница с грис
1
Баницата се покрива с останалите кори, залива се с разтопено масло и се пече на умерена фурна....
Млечна баница с ванилияМлечна баница с ванилия
С получената смес заливаме изпечените кори и ги оставяме за около час да отлежат, след което печем баницата в умерена фурна....
Млечна баница с тикваМлечна баница с тиква
Извадете и охладете вашата млечна баница....
Млечна баница за бебеМлечна баница за бебе
Много нежна млечна баница за бебе – с юфка и ябълка, без допълнителна захар! Здравословно и вкусно!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: