Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Шунка от Свински Бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оставя се да се охлади във вода, след това домашна шунка в шунковар в хладилник за 6 часа....

Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....

1

Изваждаме, премахваме конеца, режем на тънки филии домашна свинска шунка и поднасяме с любимото вино....

2

При правенето на варена шунка, месото се обезкостява и се осолява за 10 дена, измива се и се завива на руло....

Ако желаете, овкусете домашата шунка с предпочитаните от вас подправки.
Аз използвам пушен червен пипер и малко чимен на прах....

Настъргваме шунката на ренде и запържваме в сух тефлонов тиган без мазнина до зачервяване....
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 9
51
42
33
23
10
Дай твоята оценка: