Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сурово Сушен Свински Бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....

Свинският бут първо изкиснете във вода за около един час, отстранете, ако има мазнини и ципи....

2

Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци.
Задушеният шпикован свински бут е готов....

Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....

1

Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут.
Бон Апети!...

1

Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се.
Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: