Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сурово Сушен Свински Бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински сушен бутПриготвянето на хубав свински сушен бут зависи много от микроклимата и ако няма да го правите на село, където въздухът е по-чист, резултатът може...
Сушен свински вратМесото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
1
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Сушен бут с подправки
Свинският бут първо изкиснете във вода за около един час, отстранете, ако има мазнини и ципи....
Печен свински бутЗагрейте фурната на 220 градуса.
На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и черен...
2
Гювеч със свински бутСлед това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
1
Свински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се.
Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Бавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Задушен шпикован свински бут
Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци.
Задушеният шпикован свински бут е готов....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: