Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сурово Сушен Свински Бут

Сурово Сушен Свински Бут

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно сурово сушен свински бут в Gotvach.bg.
Тортила със свински бутТортила със свински бутНавийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут. Бон Апети!...
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
Натурална пържола от свински бутНатурална пържола от свински бут
1
Начукваме и изтъняваме пържолите, намазваме ги с олио, поръсваме ги с черен пипер и оставяме за 1 час. Преди да ги сложим върху горещия оребрен...
Мамината манджа със свински бутМамината манджа със свински бут
Мамината манджа със свински бут е много вкусна....
Лападена яхния със свински бутЛападена яхния със свински бут
1
Лападената яхния със свински бут е много вкусна!...
Маринован свински бут на фурнаМаринован свински бут на фурна
Бутът се измива добре и се подсушава. Правят се разрези по повърхността му и се поставя в голяма купа. Полива се с марината от сос Уорчестър, Шери...
Печен свински бут с оризПечен свински бут с ориз
Свинският бут, който е почистен и измит. Поставя се в намазнена тава. По месото се правят няколко хоризонтални и вертикални леки разреза....
Печен свински бут с медПечен свински бут с мед
1
Печеният свински бут с мед е готов....
Печен свински бут със сметанаПечен свински бут със сметана
Приготвеният свински бут се намазва със сол. Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната....
Домашна пастърма от свински бутДомашна пастърма от свински бут
Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....
Печен Свински Бут с КожичкаПечен Свински Бут с Кожичка
Отделяме кожата, като се стараем да се запази целостта. Отделяме месото и го нарязваме на хапки. Посоляваме го и го овкусяваме с черен пипер....
Печен Свински Бут с КартофиПечен Свински Бут с Картофи
1
Загрява се олиото в тиган и се запържва месото от двете страни няколко минути, докато се зачерви. Слага се в тава, поръсва се със сол, черен пипер...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: