Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашни Франзели
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

2

5

Ако искате коричката на франзелите без месене да остане хрупкава, само ги охладете върху решетка.
Добър апетит!...

Франзелите, които изпекохме без пълнеж, веднага след изпичането им им правим хоризонтални разрези....

Отрежете парче тесто, оформете и изпечете вашите франзели. Извадете и оставете да се охладят....

Направете кръстообразни разрези, широки около 1 пръст и дълбоки не повече от 1. 5 см, по цялата дължина на франзелата. Накълцайте възможно най-ситно...

1

Отрязват се краищата на франзелата, издълбава се меката част, за да се получи тръба.
Изваденият хляб се смесва с рибата, нарязаните на дребно...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: