Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Кьополу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изпичаме патладжаните и чушките. Задушаваме ги в тенджера с капак, след което ги обелваме.
В купа поръсваме сол и счукваме скилидките чесън с...

4

1

9

Ако рецептата ти харесва, опитай и предложенията ни за домашен айвар, аджика или нашата лесна лютеница на фурна....

Нагрейте зехтина в голяма тенджера. Добавете чесъна и карфиола. Намалете температурата и запържете продуктите за около 2 минути. Добавете маслините...

Поставете зеленчуците в тава, добавете зехтин и ги изпечете във фурна, предварително загрята на 220° градуса. Нарежете франзелата на филийки и също...

В това кьопоолу се използва морков вместо чушка и по този начин се разнообразява така познатата ни традиционна разядка....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: