Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Кьопоолу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


9

2

При арабското кьопоолу олиото и оцетът са заменени от зехтин и лимонов сок, а магданоза от мента....

Изпичаме патладжана и му махаме дръжката и кората. Пипера го печем и след това му обелваме кората. Махаме семето и дръжките на пипера.
Нарязваме...

Почистете тиквичките и ги настържете. Сложете ги да врят, докато се изпари отделената вода. Прибавете и нарязаните домати.
Оставете да поврят,...

В това кьопоолу се използва морков вместо чушка и по този начин се разнообразява така познатата ни традиционна разядка....

1

За кълцаното кьопоолу с орехи патладжанът и чушките се изпичат и обелват....

1

При сервиране поръсете кьопоолуто с няколко орехови ядки, добавете плочка сирене, полейте с мед и поднесете предястието гарнирано с хрупкавата франзела...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: