Gotvach.bg»Избрани Колекции»Изпитана Рецепта за Домашен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ако Ви се струва, че козунакът може да изгори отгоре, покрийте с алуминиево фолио.
Козунакът на конци с лимонов аромат е готов....

2

4

1

8

2

4

Извадете готовия класически домашен козунак и охладете върху решетка.
Източник: Блогът на Сия Рибагина...

След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на топло да втаса...

Намазваме втасалия козунак с разбито яйце.
Поръсваме го със захар и го набоцкваме с орехови ядки.
Печем в умерена фурна....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
55
41
32
22
10
Дай твоята оценка: