Gotvach.bg»Избрани Колекции»Интересен Сладкиш с Грозде
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Интересен Сладкиш с Грозде

Интересен Сладкиш с Грозде

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно интересен сладкиш с грозде в Gotvach.bg.
Сладкиш с грозде и карамелСладкиш с грозде и карамелСложете сладкиша в загрята фурна на 170 градуса и печете около 40 мин....
Сладкиш с френско грозде и сладоледСладкиш с френско грозде и сладолед
Почистваме френското грозде и го подреждаме върху тестото. Слагаме във фурната и печем не повече от 20 минути, за да не стане твърдо....
Сладкиш с френско грозде и кивиСладкиш с френско грозде и киви
Преди сервирането отгоре се нареждат кръгчета от обеленото киви и ороненото френско грозде....
Есенен сладкиш с грозде и нес кафеЕсенен сладкиш с грозде и нес кафе
1
Печете сладкиша с грозде в предварително загрята фурна на 180 г около 40 минути или до зачервяване....
Лесен сладкиш с грозде и сини сливиЛесен сладкиш с грозде и сини сливи
Гроздето се накъсва на зърна и се разпределя върху сместа. Пече се 40 минути на 180 градуса....
Компот от грозде с ванилияКомпот от грозде с ванилия
Аз слагам на бялото грозде без семки и ванилия, която разделям за три буркана за аромат....
Сладко от грозде с лешнициСладко от грозде с лешници
Сладкото от грозде с лешници е готово....
Мармалад от грозде в термомиксМармалад от грозде в термомикс
Готовия мармалад от грозде в термомикс разсипете в бурканчета и оставете да изстине....
Кейк с грозде и виноКейк с грозде и вино
Върху сместа нареждаме зърната грозде и слагаме да се пече в загрята фурна на 200 градуса....
Баница с грозде и канелаБаница с грозде и канела
2
Баницата с грозде и канела е готова....
Сладко от грозде с ванилияСладко от грозде с ванилия
Избират се по-едри сортове грозде. Оронва се и зърната се измиват. Ако са с твърда кожица, се бланшират във вряла вода за 1-2 минути....
Изкушение с грозде и шоколадИзкушение с грозде и шоколад
Зърната от черно и бяло грозде също охладете в хладилника за 15 минути....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: