Gotvach.bg»Избрани Колекции»История на Пшеницата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Пшеницата се сварява до омекване и изцежда от водата.
След това прибавяте орехите, които са натрошени предварително....

В тенджера с вода изсипваме груханата пшеница и варим на котлона до готовност. Водата трябва да е поне 10 см над пшеницата....

Пшеницата се накисва до набъбване в разтвора на бульона, смесва се с телешката кайма и се подправя с черен пипер и сол....

Пшеницата се вари докато омекне (около 20 минути). След това се отцежда и се оставя да се охлади....

Набъбналата пшеница се сварява единствено с няколко кристалчета едра морска сол....

Накъсайте марулята в купа и към нея добавете нарязаната на парченца ябълка и кълновете.
Разбийте заедно меда, зехтина и лимоновия сок. Объркайте...

Цената на пшеницата за миналата седмица е достигнала 587 долара за бушел....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: