Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кълнове от Пшеница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
КълновеВ 100 г пшеничени кълнове се съдържат: 198 ккал, белтъчини 7.49 г, въглехидрати 42.53 г, мазнини 1.27 г;
В 100 г кълнове от червен боб се съдържат...
Какво да си приготвим с кълнове
С помощта на кълнове, независимо какви – пшенични, от люцерна или от леща, може да си приготвите вкусни и полезни кюфтенца....
Суровите кълнове са опасни за живота?
Вие сами трябва да прецените дали да хапвате кълнове или да се окажете от тази модерна и мислена за изключително питателна храна....
Соевите кълнове конкурират най-доброкачественото месо
Хранителните вещества в кълновете са лесноусвоими от организма на човека....
Кълнове от броколи при борба с рака
Въпреки това, тези кълнове имат драматично влияние върху тази бактерия, когато се консумират ежедневно....
Как да направим конопени кълнове
Вижте още:
- Каква е разликата между кълнове и поници;
- Как да си приготвим кълнове в домашни условия....
Как да си направим кълнове?
Но от кои растения можем да си направим кълнове? Почти от всички растения могат да се направят кълнове....
Кълновете - идеалната храна
Създайте си навик за всекидневна употреба на половин чаша кълнове от пшеница. Те действат пречистващо на организма, подмладяват го....
Зърнените кълнове са причина за бактерията Ешерихия колиТя ще остане в сила само за потреблението на кълнове от семена....
1
Витаминозни кълнове – как да ги отгледаме у дома?
Употребяват се кълновете на семената на грах, люцерна, боб, леща, босилек, цвекло, синап, лук, репички, слънчоглед, пшеница....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: