Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кълнове от Пшеница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кълнове от Пшеница

Кълнове от Пшеница

Открий всички 12 авторски предложения относно кълнове от пшеница в Gotvach.bg.
КълновеКълновеВ 100 г пшеничени кълнове се съдържат: 198 ккал, белтъчини 7.49 г, въглехидрати 42.53 г, мазнини 1.27 г; В 100 г кълнове от червен боб се съдържат...
Соеви КълновеСоеви Кълнове
Как се приготвя салатата от соеви кълнове?...
Домашна ферма за кълновеДомашна ферма за кълнове
2
Смята се, че кълновете са най-пълноценната храна....
Какво да си приготвим с кълновеКакво да си приготвим с кълнове
С помощта на кълнове, независимо какви – пшенични, от люцерна или от леща, може да си приготвите вкусни и полезни кюфтенца....
Суровите кълнове са опасни за живота?Суровите кълнове са опасни за живота?
Вие сами трябва да прецените дали да хапвате кълнове или да се окажете от тази модерна и мислена за изключително питателна храна....
Соевите кълнове конкурират най-доброкачественото месоСоевите кълнове конкурират най-доброкачественото месо
Хранителните вещества в кълновете са лесноусвоими от организма на човека....
Кълнове от броколи при борба с ракаКълнове от броколи при борба с рака
Въпреки това, тези кълнове имат драматично влияние върху тази бактерия, когато се консумират ежедневно....
Как да направим конопени кълновеКак да направим конопени кълнове
Вижте още: - Каква е разликата между кълнове и поници; - Как да си приготвим кълнове в домашни условия....
Как да си направим кълнове?Как да си направим кълнове?
Но от кои растения можем да си направим кълнове? Почти от всички растения могат да се направят кълнове....
Кълновете - идеалната хранаКълновете - идеалната храна
Създайте си навик за всекидневна употреба на половин чаша кълнове от пшеница. Те действат пречистващо на организма, подмладяват го....
Зърнените кълнове са причина за бактерията Ешерихия колиЗърнените кълнове са причина за бактерията Ешерихия коли
1
Тя ще остане в сила само за потреблението на кълнове от семена....
Витаминозни кълнове – как да ги отгледаме у дома?Витаминозни кълнове – как да ги отгледаме у дома?
Употребяват се кълновете на семената на грах, люцерна, боб, леща, босилек, цвекло, синап, лук, репички, слънчоглед, пшеница....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: