Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кълнове от Пшеница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
КълновеВ 100 г пшеничени кълнове се съдържат: 198 ккал, белтъчини 7.49 г, въглехидрати 42.53 г, мазнини 1.27 г;
В 100 г кълнове от червен боб се съдържат...
Соевите кълнове конкурират най-доброкачественото месо
Хранителните вещества в кълновете са лесноусвоими от организма на човека....
Суровите кълнове са опасни за живота?
Вие сами трябва да прецените дали да хапвате кълнове или да се окажете от тази модерна и мислена за изключително питателна храна....
Какво да си приготвим с кълнове
С помощта на кълнове, независимо какви – пшенични, от люцерна или от леща, може да си приготвите вкусни и полезни кюфтенца....
Кълнове от броколи при борба с рака
Въпреки това, тези кълнове имат драматично влияние върху тази бактерия, когато се консумират ежедневно....
Кълновете - идеалната храна
Създайте си навик за всекидневна употреба на половин чаша кълнове от пшеница. Те действат пречистващо на организма, подмладяват го....
Как да направим конопени кълнове
Вижте още:
- Каква е разликата между кълнове и поници;
- Как да си приготвим кълнове в домашни условия....
Как да си направим кълнове?
Но от кои растения можем да си направим кълнове? Почти от всички растения могат да се направят кълнове....
Витаминозни кълнове – как да ги отгледаме у дома?
Употребяват се кълновете на семената на грах, люцерна, боб, леща, босилек, цвекло, синап, лук, репички, слънчоглед, пшеница....
Зърнените кълнове са причина за бактерията Ешерихия колиТя ще остане в сила само за потреблението на кълнове от семена....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: