Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Консумират Кълнове
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Житни кълнове в бурканЗа направата на кълнове най-напред трябва да се сдобиете с възможно най-малко обработвана пшеница....
Леща с кълнове и авокадо
След 10 минути, прибавяме и кълновете, които предварително сме измили добре.
Разбъркваме и оставяме яденето да се готви още 5 минути....
КълновеКълновете се считат от мнозина за най-живата и пълноценна храна, която човек може да консумира....
1
Зелена салата с кълнове и моркови
Разбърква се внимателно, поръсва се със ситно нарязан магданоз и се поднася веднага.
Зелената салата с кълнове и моркови е готова....
Оризови спагети с кълнове и зеленчуци
В загрято олио се слагат тези продукти и се задушават докато омекнат. След това се слагат и кълновете....
Копривен крем пастет с кълнове и магданоз
Обелваме лимона, поставяме в блендер. Върху него добавяме покълнатия слънчоглед и най-накрая магданоза и копривата.
Така ги поставяме, защото по...
Соеви Кълнове
Патогенните бактерии могат да започнат да се развиват в такива условия, затова този продукт не се консумира в сурово състояние....
Соевите кълнове конкурират най-доброкачественото месо
Още древните гърци са познавали този начин на хранене и масово консумирали кълновете от ечемик....
Здравословна салата от китайско зеле, кълнове и авокадо
Поднасяте веднага салатата от китайско зеле, кълнове и авокадо и се наслаждавате на свежестта....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: