Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Консумират Кълнове
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След 10 минути, прибавяме и кълновете, които предварително сме измили добре.
Разбъркваме и оставяме яденето да се готви още 5 минути....

1

Разбърква се внимателно, поръсва се със ситно нарязан магданоз и се поднася веднага.
Зелената салата с кълнове и моркови е готова....

В загрято олио се слагат тези продукти и се задушават докато омекнат. След това се слагат и кълновете....

2

Обелваме лимона, поставяме в блендер. Върху него добавяме покълнатия слънчоглед и най-накрая магданоза и копривата.
Така ги поставяме, защото по...

Патогенните бактерии могат да започнат да се развиват в такива условия, затова този продукт не се консумира в сурово състояние....

Кълновете от соя могат да се консумират сурови, но поради малко необичайния им вкус се препоръчва да се варят 10-12 минути....

Поднасяте веднага салатата от китайско зеле, кълнове и авокадо и се наслаждавате на свежестта....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: