Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Направя Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направя Еклери

Как да Направя Еклери

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как да направя еклери в Gotvach.bg.
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклериСъвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Готовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Напълнете еклерите и работете бързо, за да не се разтопи сладоледа....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
Изпечете еклерите в гореща фурна, докато бухнат и станат златисти. Оставете ги да изстинат....
Еклери с какаова глазураЕклери с какаова глазура
Еклерите се пълнят с крем. Може да използвате шприц. Аз ги пълня с една голяма спринцовка (50 мл, от аптеката)....
Еклери с различен кремЕклери с различен крем
Изпечете еклерите на 170 градуса до готовност. Извадете и оставете да изстинат напълно....
Еклери с бананов кремЕклери с бананов крем
3
Охранените еклери пълним с крем и украсяваме по желание с пудра захар или разтопен шоколад. Еклерите с бананов крем са страхотни....
Еклери с маслен кремЕклери с маслен крем
Приготвяне на еклерите: В подходящ съд слагаме водата и маслото да заврат....
Еклери с орехов кремЕклери с орехов крем
Парено тесто за Еклери: В съд с незалепващо покритие, слагаме водата и олиото и след като заврат постепенно слагаме брашно....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов крем
Извадете еклерите и оставете да изстинат напълно. Направете крема за еклери. Сложете в касерола половината мляко и захарта на котлона....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: