Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Зелен Фасул от Буркан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Зелен Фасул от Буркан

Как се Готви Зелен Фасул от Буркан

Разгледай всички 34 авторски предложения относно как се готви зелен фасул от буркан в Gotvach.bg.
Подлучен зелен фасулПодлучен зелен фасулЗеленият фасул се почиства и измива. Сварява се до готовност. Отцежда се в гевгир, като се запазва течността от варенето....
Бабиния зелен фасулБабиния зелен фасул
Добавете зеления фасул и оставете да се задушава за около 5 минути. След това долейте вода и добавете всички подправки....
Зелен фасул плакияЗелен фасул плакия
1
Фасулът се изчиства и нарязва. Нарязвате на ситно лука, морковите, целината и 5-6 скилидки чесън....
Паниран зелен фасулПаниран зелен фасул
12
Фасулът се сварява до готовност в солена вода (10 минути), след което се прецежда и оставя да изстине....
Стерилизиран зелен фасулСтерилизиран зелен фасул
Пълним бурканите с нарязан зелен фасул, като го натискаме с пръстите, за да се напълнят, колкото може по плътно....
Бабин зелен фасулБабин зелен фасул
Зеленият фасул се измива и се слага в тенджера. Картофите се белят, измиват се и се режат на кубчета. Добавят се към фасула....
Печен зелен фасулПечен зелен фасул
Почистваме и измиваме зеления фасул и го нарязваме на парчета....
Зелен фасул гретенЗелен фасул гретен
1
Измития и почистен зелен фасул сварете в подсолена вода....
Задушен зелен фасулЗадушен зелен фасул
Накрая се добавят всички подправки и счуканият чесън към задушен зелен фасул Вижте още идеи какво да сготвим с консервиран зелен фасул, както и...
Зелен фасул-панеЗелен фасул-пане
Почистете, измийте и бланширайте зеления фасул в подсолена вода за 5-6минути. Отцедете и оставете да се охлади....
Пикантен зелен фасулПикантен зелен фасул
2
Пикантният зелен фасул е много вкусен....
Зелен фасул чорбаЗелен фасул чорба
4
Щом брашното леко се запържи добавете червения пипер, почистения фасул, нарязан при нужда, както и ситно нарязаните домати и чесън....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: