Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Консервира Манджа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Консервира Манджа

Как се Консервира Манджа

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се консервира манджа в Gotvach.bg.
Как се консервират готови манджи?Как се консервират готови манджи?
Сготвените манджи могат да бъдат консервирани, но е хубаво да се спазват някои правила, които ще гарантират правилното изпълнение на процеса....
Манджа с грахМанджа с грахКартофите се белят и се нарязват на кубчета. Картофите заедно с месото се добавят към граха....
Манджа с патладжаниМанджа с патладжани
Нарежете доматите, патладжана и лука. В голям тиган сипете доматената паста, кимиона, солта, кайенския пипер и водата. Разбъркайте добре....
Картофена манджа с каймаКартофена манджа с кайма
3
Омесете каймата с подправките. С мокри ръце оформете малки кюфтенца и ги оваляйте в брашното. Загрейта мазнината и ги изпържете. В мазнината от...
Консервирана манджа в бурканиКонсервирана манджа в буркани
1
Всичко се вари, докато се сгъсти, и се сваля от котлона....
Пилешка манджа с оризПилешка манджа с ориз
Бутчетата се сваряват и накъсват, а ориза се накисва предварително. Печените чушки се обелват и нарязват на ленти....
Постна манджа с патладжанПостна манджа с патладжан
Печем зеленчуковата манджа на 180°C за около 25 минути....
Пролетна Манджа с КоприваПролетна Манджа с Коприва
След като лукът се е задушил за кратко, прибавете и копривата....
Селска Манджа с ЯйцаСелска Манджа с Яйца
При сервиране поръсваме манджата с чубрица и магданоз. Селската Манджа с Яйца е готова....
Троянска манджа с лападТроянска манджа с лапад
Пригответе си, чудесна е за сезона тази пролетна манджа....
Лучена Манджа с НаденицаЛучена Манджа с Наденица
Овкусете манджата с джоджен и магданоз. Лучената Манджа с Наденица е готова....
Селска манджа с патладжаниСелска манджа с патладжани
3
Оставя се ястието да къкри. Накрая манджата се посолява и се сервира със ситно нарязан магданоз. Селската манджа с патладжани е готова....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
42
34
21
10
Дай твоята оценка: