Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Лютеница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

12
Лютеница
Вари се до като течността в нея се изпари и се достигне желаната гъстота.
Домашната едросмляна лютеница с патладжан е много вкусна!...

Лютеницата трябва да е изстинала добре, пълним бурканчета и стерилизираме 15-20 мин.
Едросмляната Лютеница с Моркови е готова....

1

Готовата леко пикантна едросмляна лютеница наливам в сухи бурканчета, консервирам (10 минути след като заври водата)....

Лютеницата придобива невероятен ароматм ако продуктите се изпекат на огън и се свари на огън. Тогава придобива лек опушен аромат....

3

Към тях се прибавя лютеницата, разбърквате периодично, като наблюдавате дроба да остане на мазнина....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: