Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Лютеница
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Лютеница

Как се Прави Лютеница

Прегледай всички 35 кулинарни идеи относно как се прави лютеница в Gotvach.bg.
Домашна едросмляна лютеницаДомашна едросмляна лютеницаДомашната едросмляна лютеница се разсипва в буркани, затварят се и се стерилизират за около 30 минути....
Вкусна домашна едросмляна лютеницаВкусна домашна едросмляна лютеница
вкусната домашна едросмляна лютеница на прабаба!...
Домашна едросмляна лютеница с патладжанДомашна едросмляна лютеница с патладжан
Вари се до като течността в нея се изпари и се достигне желаната гъстота. Домашната едросмляна лютеница с патладжан е много вкусна!...
Селска домашна лютеницаСелска домашна лютеница
11
Бурканите със селска домашна лютеница за зимата са готови....
Чорбаджийска едросмляна лютеницаЧорбаджийска едросмляна лютеница
1
Чорбаджийската едросмляна лютеница е готова....
Едросмляна Лютеница с МорковиЕдросмляна Лютеница с Моркови
Лютеницата трябва да е изстинала добре, пълним бурканчета и стерилизираме 15-20 мин. Едросмляната Лютеница с Моркови е готова....
Селска лютеницаСелска лютеница
1
Лютеницата се оставя за около 10-15 минути и се слага в буркани. Бурканите се варят 20 мин., изкарват се и се оставят обърнати....
Домашна лютеницаДомашна лютеница
Напълнете горещата лютеница в буркани и стерилизирайте за 40 минути....
Едро смляна лютеница с патладжанЕдро смляна лютеница с патладжан
Лютеницата придобива невероятен ароматм ако продуктите се изпекат на огън и се свари на огън. Тогава придобива лек опушен аромат....
Едросмляна лютеница със сини доматиЕдросмляна лютеница със сини домати
3
След като се свали, се разбърква със скълцан магданоз. Едросмляната лютеница със сини домати се разпределя в буркани....
Едросмляна пикантна лютеница със зехтинЕдросмляна пикантна лютеница със зехтин
Готовата леко пикантна едросмляна лютеница наливам в сухи бурканчета, консервирам (10 минути след като заври водата)....
Дроб по селски с лютеницаДроб по селски с лютеница
Към тях се прибавя лютеницата, разбърквате периодично, като наблюдавате дроба да остане на мазнина....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: