Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Панировка Патафри
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

1

Оставете сместа за паста Патафри от рецептурника за половин час, а след това я използвайте по предназначение....

Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...

1

Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни.
Опитайте!...

Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....

Брюкселското зеле пане Патафри може да се използва както за мезе, така и за гарнитура....

В касерола се сипва повечко олио да загрее. Всяко от охлювчетата се потапя в панировката Патафри и се пържи от 2-те страни....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 9
56
43
30
20
10
Дай твоята оценка: