Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паста Патафри Как се Прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паста Патафри Как се Прави

Паста Патафри Как се Прави

Разгледай всички 12 авторски предложения относно паста патафри как се прави в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захарНа Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Паста Патафри от рецептурникаПаста Патафри от рецептурника
Оставете сместа за паста Патафри от рецептурника за половин час, а след това я използвайте по предназначение....
Охлюви с паста ПатафриОхлюви с паста Патафри
Охлювите с паста Патафри чудесно гарнират една студена бира....
Панирани миди с паста ПатафриПанирани миди с паста Патафри
Панираните миди с паста Патафри са много вкусни....
Паниран кашкавал с паста ПатафриПаниран кашкавал с паста Патафри
Сервираме панирания кашкавал с паста Патафри с гарнитура по желание....
Панирани кашкавалчета с паста ПатафриПанирани кашкавалчета с паста Патафри
Сместа за панировка Патафри трябва да е с консистенция на пандишпан....
Паста Патафри (Pate a frire)Паста Патафри (Pate a frire)
2
Когато започнете да панирате, оваляйте първо в брашно, после в паста Патафри....
Панирана риба с паста ПатафриПанирана риба с паста Патафри
През това време разбийте жълтъците с бирата за пастата Патафри, прибавете постепенно брашното при непрекъснато бъркане до получаване на гъста еднородна...
Паниран зелен фасул с паста патафриПаниран зелен фасул с паста патафри
Сервира се заедно с панирания зелен фасул с паста патафри....
Как се прави паста?Как се прави паста?
Приготвянето на домашна паста не е никак трудно. Важно е да запомните, че тя се прави само от брашно и яйца....
Добрата паста се прави само от твърдата пшеницаДобрата паста се прави само от твърдата пшеница
промишленото производство на паста като макарони, спагети, фиде, юфка и други изделия с отлични хранителни и кулинарни свойства....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: