Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Тесто за Еклери

Как се Прави Тесто за Еклери

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави тесто за еклери в Gotvach.bg.
Еклери от класическо парено тестоЕклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Парено тесто за еклери и профитеролиПарено тесто за еклери и профитероли
Вашето парено тесто за еклери и профитероли е готово!...
Еклери с МаршмелоуЕклери с Маршмелоу
Трябва да се получи стегнато гладко и лъскаво тесто. Оформете еклерите с помощта на лъжица на топки....
Еклери с шамфъстъкЕклери с шамфъстък
След като маслото се стопи и сместа заври, добавяме брашното наведнъж и бъркаме с дървена лъжица до получаване на еднородно тесто....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Щом се получи еластично тесто, значи е готово....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
На всеки еклер се прави разрез от едната страна, който се пълни с крем, предварително направен от разбитата със захарта и ванилията сметана....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Готовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
Продължаваме с крема за еклери. Смесват се и се разбъркват добре продуктите за него....
Еклери за кръщенеЕклери за кръщене
Декорирайте еклерите по желание с шоколадова глазура, топчета или пудра захар, за да имат завършен вид вашите еклери за кръщене...
Еклери с уникален кремЕклери с уникален крем
Поднесете за специални поводи еклери с уникален крем. Вижте също как се прави парено тесто за еклери....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
51
42
33
21
10
Дай твоята оценка: