Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича.
В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Еклери с Маршмелоу
Трябва да се получи стегнато гладко и лъскаво тесто.
Оформете еклерите с помощта на лъжица на топки....
Еклери с шамфъстък
Прехвърляме тестото в пош, оформяваме еклери върху хартия за печене и ги печем 15 минути в предварително загрята фурна на 180°C, след това намаляваме...
Еклери с млякоГотовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
3
Еклери с шоколадин
На всеки еклер се прави разрез от едната страна, който се пълни с крем, предварително направен от разбитата със захарта и ванилията сметана....
Еклери с шоколадСлед като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
2
Еклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с крем и крем с еклери
Съвършените еклери с крем и крем с еклери.
Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с целувчен крем
Когато кремът за еклери се охлади, прехвърляме го в пош и пълним еклерите с целувчен крем....
Еклери с уникален крем
Поднесете за специални поводи еклери с уникален крем.
Вижте също как се прави парено тесто за еклери....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
42
33
21
10
Дай твоята оценка: