Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича.
В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
2
Еклери с шамфъстък
След като маслото се стопи и сместа заври, добавяме брашното наведнъж и бъркаме с дървена лъжица до получаване на еднородно тесто....
Еклери с Маршмелоу
Приготвя се парено тесто, като в тенджера се смесват краве маслото, водата, млякото, захарта и солта....
Еклери с шоколадин
Вече напълнените еклери се нареждат в чиния и се заливат с хладък шоколадин. Той е приготвен от разтопения шоколад, маслото и млякото....
Еклери с шоколадГотовото тесто трябва да се разлива, ако е много гъсто добавете още едно яйце, а ако е рядко добавете брашно....
2
Еклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с млякоЕклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време....
3
Еклери с крем и крем с еклери
Продължаваме с крема за еклери. Смесват се и се разбъркват добре продуктите за него....
Еклери с целувчен крем
Когато кремът за еклери се охлади, прехвърляме го в пош и пълним еклерите с целувчен крем....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
43
33
20
10
Дай твоята оценка: