Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Приготвя се парено тесто, като в тенджера се смесват краве маслото, водата, млякото, захарта и солта....

След като маслото се стопи и сместа заври, добавяме брашното наведнъж и бъркаме с дървена лъжица до получаване на еднородно тесто....

Вече напълнените еклери се нареждат в чиния и се заливат с хладък шоколадин. Той е приготвен от разтопения шоколад, маслото и млякото....

Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....

3

2

Продължаваме с крема за еклери. Смесват се и се разбъркват добре продуктите за него....

Поднесете за специални поводи еклери с уникален крем.
Вижте също как се прави парено тесто за еклери....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
43
33
20
10
Дай твоята оценка: