Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Тесто за Еклери

Как се Приготвя Тесто за Еклери

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се приготвя тесто за еклери в Gotvach.bg.
Парено тесто за еклери и профитеролиПарено тесто за еклери и профитеролиВашето парено тесто за еклери и профитероли е готово!...
Еклери от класическо парено тестоЕклери от класическо парено тесто
2
Целта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Вкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен кремВкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен крем
10
Ще получите още по-гъсто и лепкаво тесто....
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Еклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
Вече напълнените еклери се нареждат в чиния и се заливат с хладък шоколадин. Той е приготвен от разтопения шоколад, маслото и млякото....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
Готовото тесто трябва да се разлива, ако е много гъсто добавете още едно яйце, а ако е рядко добавете брашно....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Щом се получи еластично тесто, значи е готово....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
Продължаваме с крема за еклери. Смесват се и се разбъркват добре продуктите за него....
Мини еклери с шоколадМини еклери с шоколад
На котлон в тенджерка кипвам водата и към нея добавям олиото и брашното, като бъркам постоянно, докато се получи гъста смес....
Еклери с орехов кремЕклери с орехов крем
Парено тесто за Еклери: В съд с незалепващо покритие, слагаме водата и олиото и след като заврат постепенно слагаме брашно....
Еклери с ванилов кремЕклери с ванилов крем
1
Сега да приготвим еклерите. В тенджерка слагаме водата, олиото и солта да заврят....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
43
33
20
10
Дай твоята оценка: