Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича.
В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
2
Еклери с млякоЕклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време....
3
Еклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадин
Вече напълнените еклери се нареждат в чиния и се заливат с хладък шоколадин. Той е приготвен от разтопения шоколад, маслото и млякото....
Еклери с шоколадГотовото тесто трябва да се разлива, ако е много гъсто добавете още едно яйце, а ако е рядко добавете брашно....
2
Еклери с крем и крем с еклери
Продължаваме с крема за еклери. Смесват се и се разбъркват добре продуктите за него....
Мини еклери с шоколад
На котлон в тенджерка кипвам водата и към нея добавям олиото и брашното, като бъркам постоянно, докато се получи гъста смес....
Еклери с орехов крем
Парено тесто за Еклери: В съд с незалепващо покритие, слагаме водата и олиото и след като заврат постепенно слагаме брашно....
Еклери с ванилов кремСега да приготвим еклерите. В тенджерка слагаме водата, олиото и солта да заврят....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
43
33
20
10
Дай твоята оценка: