Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Тесто за Еклери

Как се Приготвя Тесто за Еклери

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се приготвя тесто за еклери в Gotvach.bg.
Парено тесто за еклери и профитеролиПарено тесто за еклери и профитеролиВашето парено тесто за еклери и профитероли е готово!...
Еклери от класическо парено тестоЕклери от класическо парено тесто
2
Целта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Вкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен кремВкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен крем
12
Ще получите още по-гъсто и лепкаво тесто....
Еклери с МаршмелоуЕклери с Маршмелоу
Приготвя се парено тесто, като в тенджера се смесват краве маслото, водата, млякото, захарта и солта....
Еклери с шамфъстъкЕклери с шамфъстък
След като маслото се стопи и сместа заври, добавяме брашното наведнъж и бъркаме с дървена лъжица до получаване на еднородно тесто....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Щом се получи еластично тесто, значи е готово....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
Вече напълнените еклери се нареждат в чиния и се заливат с хладък шоколадин. Той е приготвен от разтопения шоколад, маслото и млякото....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Еклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
Еклерите се пекат в добре загрята фурна на около 200 градуса. Първите 10-15 минути не се отваря....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
Продължаваме с крема за еклери. Смесват се и се разбъркват добре продуктите за него....
Еклери с уникален кремЕклери с уникален крем
Поднесете за специални поводи еклери с уникален крем. Вижте също как се прави парено тесто за еклери....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
43
33
20
10
Дай твоята оценка: