Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Богородична Пита
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специална питка за Голяма Богородица
Питката за Голяма Богородица с прясно и кисело мляко се изважда от тавата и се поднася и повярвайте, изчезва за секунди....
Пиле Омъжи се за менМесото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
5
Черешова пита
Връща се във фурната, за да се доизпече. Плодовият сладкиш се поръсва с пудра захар.
Черешовата пита е готова....
Плодова пита
След като сиропирате последния блат, намажете плодовата пита с крем отвсякъде. Целият плодов сладкиш се намазва с останалия крем....
Пита ВенецОставете да втаса за 40 минути, намажете с третото яйце, поръсете питката със семена по избор.
Печете на 200 градуса до готовност....
4
Празнична слънчева пита
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за питка Слънце, пухкава памук погача или питка Цвете....
Шоколадова крем пита
Рецептата за шоколадова крем пита е подходяща както за празник, така и за изненадващи гости, защото се приготвя изключително бързо, а вкусът е незабравим...
Лимецова кавал пита
Пече се лимецовата питка в предварителна загрята фурна 50 мин на 180 °C.
Дозата е за два лимецови кавал пити....
Лесна содена пита
Печете содената питка на 180 градуса за 30-35 минути.
Лесната содена пита е готова....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: