Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Шницел от Кълцано Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Шницел от Кълцано Месо

Как се Приготвя Шницел от Кълцано Месо

Открий всички 12 подбрани съвети за как се приготвя шницел от кълцано месо в Gotvach.bg.
Шницел от кълцано свинско месо с примамлива плънкаШницел от кълцано свинско месо с примамлива плънкаВземате голяма топка от месото, разстилате я на дланта си и в средата слагате от плънката....
Шницел от мляно месоШницел от мляно месо
Овкусете каймата, от нея направете две големи топки и сплескайте във формата на шницел....
Шницел от смляно телешко месоШницел от смляно телешко месо
Нарязаното на парчета месо се посолява. Отлежава на хладно място, след което се смила два пъти в месомелачка....
Паниран шницел от смляно месоПаниран шницел от смляно месо
Тя се оформя на 6 тънки шницела, които се панират в брашно, мляко, яйца, разбъркани в гладка саша след това в галета и отново в яйчената смес и се...
Лесен шницел от смляно месоЛесен шницел от смляно месо
2
Поставяме смляното месо в купа и прибавяме яйцата, прясното мляко, черния пипер и солта....
Цигански шницелЦигански шницел
Отдавна не бях правила тези икономични цигански шницели. Приготвят се бързо и са много вкусни....
Къри шницелКъри шницел
Сервирайте веднага къри шницел....
Караджорджевски ШницелКараджорджевски Шницел
Караджорджевският шницел може да приготвите голям от цялото филе или да го разделите на две напречно и по този начин ще получите по- малки/къси шницели...
Вегански шницелВегански шницел
Веганските шницели се пекат в предварителна загрята на 170 градуса фурна за около 25-30 минути....
Натурален шницелНатурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина....
Царски шницелЦарски шницел
Измийте и подсушете месото, хубаво го начукайте и обилно го посолете и поръсете с прясно смлян черен пипер....
Рибен шницелРибен шницел
Овкусяваме рибните филета със сол и черен пипер. Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета. Пържим ги в сгорещено олио....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: