Gotvach.bg»Избрани Колекции»Калоричност в Черешите
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Отрязваме горната част на черешата, махаме костилката и внимателно я издълбаваме....

Втория начин за приготвянето на сироп от череши е чрез топлинна обработка. Плодът се пресова /смачква/ и престоява 1-2 дни в хладилник....

Отгоре се нареждат черешите, почистени от костилките, и се посипват с пудра захар.
Сладкишът се пече в умерена фурна....

2

Почистваме костилките на черешите и вишните. Заливаме ги с 1 ч.ч. вода и захарта. Варим на тих огън....

Махат се костилките на черешите и се пасират или нарязват на дребно. Двете смеси се объркват заедно....

2
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
44
30
22
10
Дай твоята оценка: