Gotvach.bg»Избрани Колекции»Карамелизиран Сладкиш с Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карамелизиран Сладкиш с Праскови

Карамелизиран Сладкиш с Праскови

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно карамелизиран сладкиш с праскови в Gotvach.bg.
Карамелизиран сладкиш с орехи и компот от прасковиКарамелизиран сладкиш с орехи и компот от прасковиКарамелизираният сладкиш с орехи и компот от праскови е готов!...
Сладкиш с праскови и пъпешСладкиш с праскови и пъпеш
2
Разбива се с миксер яйца, захар, кисело мляко. Прибавя се брашното, смесено с бакпулвера и маковото семе. Разбърква се с вилица на гладка кексова...
Сладкиш с праскови и шоколадСладкиш с праскови и шоколад
Сладкишът с праскови и шоколад е много вкусен!...
Сладкиш с праскови и черешиСладкиш с праскови и череши
Отгоре се подреждат нарязани праскови и се украсява с черешите ретро плодовия сладкиш. Пече се на 170 °C до суха клечка....
Сладкиш с праскови и сметанаСладкиш с праскови и сметана
Прибираме плодовия сладкиш в хладилника за 1-2 часа и след това сервираме сладкиш с праскови и сметана....
Сладкиш с праскови и локумСладкиш с праскови и локум
Разпределят се локумчетата, отгоре се подреждат резенчетата праскови, предварително обелени, нарязани на резенчета и оваляни в брашно....
Сладкиш с праскови и извараСладкиш с праскови и извара
Разбийте маслото на стайна температура със захарта на пухкав крем. Добавете едно по едно яйцата. След като стане хомогенна смес слагайте лъжица...
Сладкиш с праскови и кайсииСладкиш с праскови и кайсии
1
Нарежете кайсиите и прасковите на резени, поръсете ги с малко канела и счуканите орехи....
Карамелизиран сладкиш с плодовеКарамелизиран сладкиш с плодове
Вместо ябълки може да се ползват добре изцедени плодове от компот- праскови, кайсии, круши....
Карамелизиран сладкиш с бананиКарамелизиран сладкиш с банани
Загрейте фурната на 180°. Пригответе първо топинга. В тенджера разтопете и смесете маслото, захарта и кленовия сироп. Излейте сместа на дъното на...
Карамелизиран сладкиш с ананасКарамелизиран сладкиш с ананас
3
Извадете маслото на стайна температура. В дълбок тиган добавете 100 г от захарта и 30 мл вода. Разклатете тигана, така че да смесите продуктите...
Карамелизиран сладкиш с ябълкиКарамелизиран сладкиш с ябълки
Първо, приготвяме карамела, като разтопяваме захарта, да придобие кехлибарен цвят. Оставяме готовия карамел малко да изстине и намазваме с малка бучка...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
43
30
21
10
Дай твоята оценка: