Gotvach.bg»Избрани Колекции»Карамелизиран Сладкиш с Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Отгоре се подреждат нарязани праскови и се украсява с черешите ретро плодовия сладкиш.
Пече се на 170 °C до суха клечка....

Прибираме плодовия сладкиш в хладилника за 1-2 часа и след това сервираме сладкиш с праскови и сметана....

2

Проверете с клечка за зъби трябва да излезе суха от сладкиша. Оставете да изстине напълно и тогава го извадете от тавата.
Да ви е сладко!...

1

Първо, приготвяме карамела, като разтопяваме захарта, да придобие кехлибарен цвят. Оставяме готовия карамел малко да изстине и намазваме с малка бучка...

Вместо ябълки може да се ползват добре изцедени плодове от компот- праскови, кайсии, круши....

Оставете сладкиша да се охлади във формата за 5 минути и го обърнете в чиния. Поднесете го топъл....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
55
43
30
21
10
Дай твоята оценка: