Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козуначено Руло без Яйца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козуначено Руло без Яйца

Козуначено Руло без Яйца

Прегледай всички 12 подбрани съвети за козуначено руло без яйца в Gotvach.bg.
Вкусно Козуначено Руло без ЯйцаВкусно Козуначено Руло без ЯйцаНамажете цялата повърхност със сладкото и навийте на руло. Поставете в намаслена тава и усучетете рулото....
Козуначено руло без плънка в хлебопекарнаКозуначено руло без плънка в хлебопекарна
Печете козуначено руло без плънка в хлебопекарна в загрята фурна на 170- 180 градуса до готовност....
Козуначено рулоКозуначено руло
След това разточете на блат с диаметър 21 см, намазнете го леко, намажете с мармалад, поръсете с орехи и го навийте на руло....
Сполучливо козуначено рулоСполучливо козуначено руло
Сполучливите козуначени рула са готови....
Двуцветно козуначено рулоДвуцветно козуначено руло
Увива се на руло. Рулото се прехвърля в тава, предварително намазнена и набрашнена, или във форма за козунак....
Козуначено руло с маргаринКозуначено руло с маргарин
1
Козуначеното руло с маргарин е много вкусно....
Козуначено руло със сладкоКозуначено руло със сладко
Изваждаме козуначения сладкиш и го нарязваме, когато се охлади. Добър апетит с това козуначено руло със сладко!...
Козуначено руло с плънкаКозуначено руло с плънка
От готовото козуначено тесто се разделят три топки, премесват се и пак се оставят за малко да втасат....
Козуначено руло с мармаладКозуначено руло с мармалад
Докато е топло, извадете козуначеното руло от формата....
Козуначено руло с макКозуначено руло с мак
Разтворете маята в 1 ч.ч. хладко прясно мляко и 1/2 ч.ч. топличка вода с лъжичка захар и оставете на топло да втаса. В голяма тава пресейте 2 пъти...
Козуначено руло на венецКозуначено руло на венец
на три равни части, които измесваме на дължина върху намазнена повърхност, разплескваме ги леко на кора, поръсваме ги със стафиди, оформяме ги на руло...
Козуначено руло с орехиКозуначено руло с орехи
Козуначеното тесто се омесва и се оставя да втаса. Млякото за плънката се кипва със захарта и с него се попарват скълцаните орехови ядки....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: