Gotvach.bg»Избрани Колекции»Котлет по Киевски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех.
Покрива се с малкото филе...
Апетитно пиле по киевски
Разбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер.
Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути. Междувременно...
Класически Киевски котлети
Осигурете си помощник готвач, който междувременно да се погрижи за направата на гарнитурата, за да не чакат готовите котлети тепърва да им я правите...
Бързи киевски котлети
Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне.
Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...
Киевски сладкиш с черешиСложете Киевския сладкиш с череши да се изпече в умерено загрята фурна до готовност.
Поднесете плодовия сладкиш нарязан на парчета....
2
Котлет на скараСвинското се натърква със сол и черен пипер. Соевият сос, виното, водата + още малко черен пипер се разбъркват заедно и с тях се поливат хубаво пържолите...
2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: