Gotvach.bg»Избрани Колекции»Котлет по Киевски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Котлет по Киевски

Котлет по Киевски

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно котлет по киевски в Gotvach.bg.
Котлети по киевскиКотлети по киевскиПоднесете Котлетите по киевски с картофена гарнитура или салата....
Пиле по киевскиПиле по киевски
Отцедете пилето по киевски върху кухненска хартия....
Пилешки гърди по киевскиПилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех. Покрива се с малкото филе...
Апетитно пиле по киевскиАпетитно пиле по киевски
Разбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер. Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути. Междувременно...
Класически Киевски котлетиКласически Киевски котлети
Това филенце има две части – по-голяма и по-малка. Малката отрязваме и заделяме за после. Голямата е леко удебелена към кокалчето....
Бързи киевски котлетиБързи киевски котлети
Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне. Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...
Панада КотлетПанада Котлет
Или просто го овалвате само в Панада Котлет!...
Пълнен котлетПълнен котлет
Съдът се деглазира, като се добавят подправки на вкус и по желание сосът се сгъстява с малко размито брашно или нишесте....
Московски котлетМосковски котлет
3
Така приготвените котлети оставяме да престоят поне 2 часа на студено....
Киевски сладкиш с черешиКиевски сладкиш с череши
2
Сложете Киевския сладкиш с череши да се изпече в умерено загрята фурна до готовност. Поднесете плодовия сладкиш нарязан на парчета....
Киевски пирог с пилеКиевски пирог с пиле
Разстелете едната топка тесто по дъното на намаслена тава и по стените. Сипете отгоре плънката....
Котлет на скараКотлет на скара
2
Покриват се и се оставят поне за 1 нощ или денонощие да престоя. След това се изпичат от двете страни върху загряна скара....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: