Gotvach.bg»Избрани Колекции»Котлет по Киевски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Разбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер.
Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути. Междувременно...

От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех.
Покрива се с малкото филе...

Това филенце има две части – по-голяма и по-малка. Малката отрязваме и заделяме за после. Голямата е леко удебелена към кокалчето....

Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне.
Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...

Съдът се деглазира, като се добавят подправки на вкус и по желание сосът се сгъстява с малко размито брашно или нишесте....

2

Разстелете едната топка тесто по дъното на намаслена тава и по стените. Сипете отгоре плънката....

2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: