Gotvach.bg»Избрани Колекции»Котлет по Киевски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Котлет по Киевски

Котлет по Киевски

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно котлет по киевски в Gotvach.bg.
Котлети по киевскиКотлети по киевскиПоднесете Котлетите по киевски с картофена гарнитура или салата....
Пиле по киевскиПиле по киевски
Отцедете пилето по киевски върху кухненска хартия....
Апетитно пиле по киевскиАпетитно пиле по киевски
Разбийте омекналото масло с чесъна, лимоновия сок, подправките и малко черен пипер. Оформете го на малко руло и го замразете за 15 минути. Междувременно...
Пилешки гърди по киевскиПилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех. Покрива се с малкото филе...
Класически Киевски котлетиКласически Киевски котлети
Това филенце има две части – по-голяма и по-малка. Малката отрязваме и заделяме за после. Голямата е леко удебелена към кокалчето....
Бързи киевски котлетиБързи киевски котлети
Маслото се смесва с подправките и се оставя в хладилника да стегне. Филетата се начукват на тънко. Върху всяко филе се слага бучка масло и се завива...
Панада КотлетПанада Котлет
Или просто го овалвате само в Панада Котлет!...
Московски котлетМосковски котлет
3
Така приготвените котлети оставяме да престоят поне 2 часа на студено....
Пълнен котлетПълнен котлет
Съдът се деглазира, като се добавят подправки на вкус и по желание сосът се сгъстява с малко размито брашно или нишесте....
Киевски сладкиш с черешиКиевски сладкиш с череши
2
Сложете Киевския сладкиш с череши да се изпече в умерено загрята фурна до готовност. Поднесете плодовия сладкиш нарязан на парчета....
Киевски пирог с пилеКиевски пирог с пиле
Разстелете едната топка тесто по дъното на намаслена тава и по стените. Сипете отгоре плънката....
Котлет на скараКотлет на скара
2
Покриват се и се оставят поне за 1 нощ или денонощие да престоя. След това се изпичат от двете страни върху загряна скара....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: