Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехко Печено Свинско с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено свинско с ориз и зелева чорба
Месото измиваме и нарязваме на порции. Запържваме леко в мазнината, посоляваме и задушаваме на тих огън докато омекне, като от време на време се сипваме...
Печено свинско
Резултатът е невероятен вкус и разпадащо се на конци печено свинско.
Печеното свинско е много вкусно....
Печено свинско контрафиле
Печеното свинско контрафиле е сочно и невероятно вкусно. Събира всички около трапезата....
Печено свинско коремче
След това махаме фолиото и запичаме още малко свинското печено.
Наздраве с това уникално печено свинско коремче....
Печено свинско бонфилеРазбърква се добре и с тази смес се намазва свинското месо от всички страни.
Оставя се покрито с фолио на хладно за 2 часа....
2
Печено свинско в хартия
Свинското се пече за 9 часа на 100 градуса. Става изключително крехко и ароматно!
Печеното свинско в хартия се гарнира се по избор....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: