Gotvach.bg»Избрани Колекции»Манджи с Телешко Сукалче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измийте и нарежете на тънки филии бонфилето.
От изцедения сок на лимона, бялото вино и черния пипер направете смес, към която прибавете зехтина...

Месото от сукалче се нарязва на парчета и се отърква с марината от изброените продукти....

1

Прасенцето се измива и се натърква с черен пипер и сол отвътре и отвън. Дробът се сварява в подсолена вода и се нарязва на дребно.
Лукът се нарязва...

Овкусете месото със сол и черен пипер. Загрейте олиото и запържете олиото и запържете месото от всички страни. Когато се запечата добре, сложете зеленчуците...

За маринатата в олиото се добавят изброените продукти и телешкото месо се поставя в нея. Престоява 24 часа на хладно....

Задушете месото заедно с виното, водата и малко олио за около 1 час. После добавете нарязаните картофите, граха, соевия сос, горчицата, меда и оцета...

В тиган загрейте зехтина и изпържете отцеденото от маринатата и подсушено мариновано телешко....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: