Gotvach.bg»Избрани Колекции»Милфьой с Маскарпоне и Течен Шоколад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Шоколадът се разтопява на водна баня на среден огън при непрекъснато бъркане. Излива се на тънък слой върху целофан и се оставя да изстине....

Финално объркайте шоколада с лешников тахан, щипка сол и ароматизирайте по желание с ванилия....

5

Разбъркваме и дръпваме от котлона нашия течен шоколад.
Сипваме шоколада за диабетици в бурканче и го оставяме да се охлади....

Това е един чудесен здравословен десерт, който можем да хапваме по всяко време.
Продуктите са ориентировъчни. Аз използвах лешников тахан, но...

1

3
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: