Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мързеливи Шницели
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързеливи Шницели

Мързеливи Шницели

Прегледай всички 23 авторски предложения относно мързеливи шницели в Gotvach.bg.
Мързеливи шницелиМързеливи шницелиВземаме една лъжица, потапяме я във вода и загребваме от сместа за шницелите. Пържим мързеливите шницели в горещо олио до златист цвят....
Бъркани мързеливи шницелиБъркани мързеливи шницели
2
Към каймата добавям яйцата и ситно нарязания лук, разбърквам хубаво. Добавям и брашното, бъркам докато се получи гъста каша. В тиган загрявам...
Шницели с тиквичкиШницели с тиквички
1
Тези шницели могат да се изпекат и на фурна в добре намазнена тава. Шницелите с тиквички са готови....
Шницели в ЗонатаШницели в Зоната
Мазнините в шницели в Зоната са намалени заради каймата....
Шницели с патладжаниШницели с патладжани
Подправете сместа и с мокри ръце, с помощта на лъжица оформете шницелите....
Шницели с плънкаШницели с плънка
на всяко парче се слага по-малко кубче от кашкавала, кръгче от пушеното сирене, резенче краставичка и парченце гъба, завиват се, оформят се като шницели...
Шницели с картофШницели с картоф
Картофите се настъргват. Към тях се добавят каймата и разбитите яйца. Добавя се водата. Брашно се прибавя докато се получи гъста каша. Добавя...
Шницели в кашкавалШницели в кашкавал
Слагаме да изпържим готовите шницели равномерно от двете страни в загрятото масло. Можем да поднесем със свежа салата или картофено пюре....
Шницели на фурнаШницели на фурна
2
Поднесете шницелите на фурна със салата по избор. Шницелите на фурна са готови....
Шницели за скараШницели за скара
Извадете и оформете шницелите. Намажете ги с олио. Изпечете ги на скара от двете страни до готовност....
Шницели от гъбиШницели от гъби
4
Оформят се шницели, които се панират в останалата част от яйцата и се изпържват....
Шницели от гъскаШницели от гъска
От полученото оформяме шницели, които пържим в горещо масло. Сервираме върху препечено хлебче, натъркано с масло и чесън....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: