Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърз Мързелив Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Мързелив Тутманик

Бърз Мързелив Тутманик

Открий всички 24 кулинарни идеи относно бърз мързелив тутманик в Gotvach.bg.
Бърз мързелив тутманикБърз мързелив тутманикМного вкусен става този тутманик и е много лесен за приготвяне, няма месене, няма втасване. Разбивам яйцата с вилица....
Бърз и мързелив тутманикБърз и мързелив тутманик
3
Готовият тутманик се изважда от печката и се покрива с кърпа, докато се охлади....
Мързелив тутманик с тофуМързелив тутманик с тофу
Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер. Накрая...
Мързелив тутманикМързелив тутманик
Замесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него. Правите...
Мързелив тутманик с кашкавал и сиренеМързелив тутманик с кашкавал и сирене
Мързелив тутманик с кашкавал и сирене - вкусно начало на деня!...
Мързелив тутманик със содаМързелив тутманик със сода
Мързелив тутманик със сода е бърза и вкусна закуска за всички вкъщи!...
Мързелив тутманик със сиренцеМързелив тутманик със сиренце
19
След определеното време поставете тавата във нагрятата фурна и печете тутманика до готовност....
Мързелив тутманик без втасванеМързелив тутманик без втасване
Сложете тутманика в предварително загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност. Изключително лесен мързелив тутманик....
Бърз тутманик в хлебопекарнаБърз тутманик в хлебопекарна
Бързият тутманик в хлебопекарна е готов....
Бърз тутманик в Instant PotБърз тутманик в Instant Pot
Отгоре кръглата решетка (за да не изгори) и пекох лесния тутманик на 180 °C за 20 минути....
Бърз тутманикБърз тутманик
5
Бързият тутманик може да се поднесе за закуска с чаша айран или кисело мляко....
Бърз бъркан тутманикБърз бъркан тутманик
5
Намажете отгоре тутманика с жълтък и кисело мляко. Печете на 200 градуса до кафява коричка....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: