Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


10

След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....

1

Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....

Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...

Извадете от фурната и намажете тутманика с масло.
Оставете да отдъхне преди сервиране....

Печете лесния тутманик на 180 °C в предварително загрята фурна за около 25-30 минути до суха клечка....

4

След като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: