Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бъркан Пухкав Мързелив Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер.
Накрая...

Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност.
Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....

Бъркан тутманик с яйца хапваме, докато е още топъл. Може да го поднесем с кисело мляко....

1

Мързелив тутманик с кашкавал и сирене - вкусно начало на деня!...

1

2

Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново....

4
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: