Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновен Шницел с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Омесете добре каймата, ситно нарязаните гъби, яйцето, солта и черния пипер....

В голяма купа сложете каймата. Добавете подправките, 3 с.л галета, лука и магданоза. Омесете добре каймата, докато стане на парцали....

Отгоре се изсипва плънката с кайма. Отделно се разбиват яйцата, прясното мляко и солта....

Караджорджевският шницел може да приготвите голям от цялото филе или да го разделите на две напречно и по този начин ще получите по- малки/къси шницели...

Загрейте в тиган маслото и олиото и изпържете до златисто панираните шницели от всяка страна....

Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва.
След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...

Овкусяваме рибните филета със сол и черен пипер.
Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета.
Пържим ги в сгорещено олио....

Веганските шницели се пекат в предварителна загрята на 170 градуса фурна за около 25-30 минути....

Задушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
44
30
21
10
Дай твоята оценка: