Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновена Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновена домашна питкаТо се оставя настрана 20 минути и след това се оформя като питка.
Тя се поставя в намазнена тава и се маже с разбитите жълтъци....
2
Обикновена питка с хрупкава коричка
След това завийте питката с чиста кърпа.
Обикновената питка с хрупкава коричка е готова....
Обикновена содена питка за Бъдни вечер
След което се оформя плоска кръгла питка.
Отстрани питката се набожда с вилица. Това се прави, за да не се спука питката....
Постна содена питка (Божа погача)
В тази питка задължително присъства и паричка. Измийте я добре и увийте в алуминиево фолио....
Питка ВичиСлед изваждане от фурната пухкавата питка се намазва с масло, покрива се с найлон и кърпа и се оставя да се задуши за около 10 минути....
1
Питка Роза
Изваждам готовата и изпечена домашна питка върху скара за няколко минути.
Да ви е вкусно! Питка Роза става великолепна!...
Питка Дундичка
Намазва се с разбитото яйце и питка Дундичка се пече в загрята фурна на 180°C до готовност....
Уникална питка
Тестото се прехвърля в намаслена тава и се слага във фурната повторно да втаса красивата погача на най-слаба температура....
Жътварска питка
Поставете приготвената питка в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете жътварската питка за около 40 минути до суха клечка....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
53
41
33
21
10
Дай твоята оценка: