Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновена Питка

Обикновена Питка

Разгледай всички 36 избрани предложения относно обикновена питка в Gotvach.bg.
Плетена питкаПлетена питкаНамажете питката с разбит в малко олио жълтък. Пече се в загрята на 180 градуса фурна за около 40 минути....
Калипетринска питкаКалипетринска питка
Всеки триъгълник леко се издърпва и се навива като кифличка, след което се подреждат в предварително намазнена тава във формата на лъчи....
Годежна питкаГодежна питка
Оставих питката да втаса на топло и после изпекох на 160 градуса....
Новогодишна питкаНовогодишна питка
Когато тестото е готово, се оставя да почине и след като е удвоило почти обема си, се оформя като елхичка на топчици....
Бабината питкаБабината питка
След като стане готова, се вади и се завива с чиста кърпа....
Празнична питкаПразнична питка
1
Като втаса достатъчно, се слага да се пече за 30 мин. на 180 °C...
Оризова питкаОризова питка
Оризовата питка се пече в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 30 минути. Изважда се и се оставя да се охлади върху решетка....
Макова питкаМакова питка
Маковата питка е готова....
Питка РибкаПитка Рибка
Редите ги откъм опашката нагоре, като леко ги застъпвате. Така до края. С останалото тесто оформяте опашката, главата и перките....
Заплетена питкаЗаплетена питка
1
Разрежете получената питка на на 12 места, като не разрязвате средата, усучете всяко парченце навътре, (като на картинката по-горе)....
Питка ВичиПитка Вичи
1
Пече се питката на кифлички около 35-40 градуса, като последните 5 минути се слага на горен и долен реотан на 180°C....
Питка ВетрилоПитка Ветрило
2
Започваме да си оформяме празничната питка, като разточваме цялото тесто на голям правоъгълник. Този правоъгълник намазваме с масло....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
53
41
33
21
10
Дай твоята оценка: