Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овнешко с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешко месо с оризСлед това добавяме настърганите моркови и прибавяме червения пипер и ориза....
Овнешко с праз и ориз на фурна
Оризът на фурна се сервира, поръсен с прясно смлян черен пипер.
Овнешкото с праз и ориз на фурна е много вкусно....
Овнешко паприкаш
Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него....
Пълнено овнешко бутче
Приготвянето на пълнен овнешки бут се различава от агнешкия.
Взимаме едно овнешко бутче и внимателно отстраняваме бедрената кост....
Овнешко по щирски
Нарежете изплакнатото месо на едри парчета, залейте с гореща вода, прибавете оцет, сол и подправките. Варете почти до омекване.
Прибавете нарязаните...
Овнешко с магданоз
Нарежете месото на хапки, а лука на ситно. Сложете ги в тенджера под налягане, залейте с 1 ч.ч. гореща вода и посолете. Затворете капака и варете...
Овнешко с лук
Нарязваме месото на парчета и ги изпържваме с малко мазнина.
След това доливаме малко вода и готвим, докато месото омекне.
Когато това стане...
Овнешко печено бутче
Измиваме и изчистваме добре бута, като костта изваждаме внимателно. След това начукваме месото добре. На мястото на костта слагаме предварително смесените...
Овнешко с картофи
Месото се нарязва и се задушава в собствената си мазнина за 15-20 мин.
Слага се олиото и задушаването продължава, след което се прибавят настърганите...
Овнешко по балканджийскиМесото се измива, обезкостява се и се нарязва на хапки. Поставят се в глинено гърне.
Почистваме лука. Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме...
1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 5
50
43
31
21
10
Дай твоята оценка: