Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешко

Овнешко

Открий всички 12 подбрани съвети за овнешко в Gotvach.bg.
Овнешко рагуОвнешко рагуПоднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Овнешко паприкашОвнешко паприкаш
Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него....
Овнешко печено бутчеОвнешко печено бутче
Измиваме и изчистваме добре бута, като костта изваждаме внимателно. След това начукваме месото добре. На мястото на костта слагаме предварително смесените...
Овнешко с картофиОвнешко с картофи
Месото се нарязва и се задушава в собствената си мазнина за 15-20 мин. Слага се олиото и задушаването продължава, след което се прибавят настърганите...
Овнешко с лукОвнешко с лук
Нарязваме месото на парчета и ги изпържваме с малко мазнина. След това доливаме малко вода и готвим, докато месото омекне. Когато това стане...
Овнешко по балканджийскиОвнешко по балканджийски
1
Месото се измива, обезкостява се и се нарязва на хапки. Поставят се в глинено гърне. Почистваме лука. Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме...
Овнешко с магданозОвнешко с магданоз
Нарежете месото на хапки, а лука на ситно. Сложете ги в тенджера под налягане, залейте с 1 ч.ч. гореща вода и посолете. Затворете капака и варете...
Пилаф с овнешкоПилаф с овнешко
Готовото овнешко се прехвърля в тавичка и се сервира....
Овнешко по щирскиОвнешко по щирски
Нарежете изплакнатото месо на едри парчета, залейте с гореща вода, прибавете оцет, сол и подправките. Варете почти до омекване. Прибавете нарязаните...
Пълнено овнешко бутчеПълнено овнешко бутче
Взимаме едно овнешко бутче и внимателно отстраняваме бедрената кост....
Пастърма от овнешко месоПастърма от овнешко месо
Пастърмата от овнешко месо е готова....
Кавърма с овнешко месоКавърма с овнешко месо
Обезкостяваме месото и нарязваме на хапки като за шишчета. Задушаваме, докато омекне в мазнината заедно с едро нарязан зелен лук. Подправяме със...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: