Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овнешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него....

Измиваме и изчистваме добре бута, като костта изваждаме внимателно. След това начукваме месото добре. На мястото на костта слагаме предварително смесените...

Месото се нарязва и се задушава в собствената си мазнина за 15-20 мин.
Слага се олиото и задушаването продължава, след което се прибавят настърганите...

Нарязваме месото на парчета и ги изпържваме с малко мазнина.
След това доливаме малко вода и готвим, докато месото омекне.
Когато това стане...

1

Нарежете месото на хапки, а лука на ситно. Сложете ги в тенджера под налягане, залейте с 1 ч.ч. гореща вода и посолете. Затворете капака и варете...

Нарежете изплакнатото месо на едри парчета, залейте с гореща вода, прибавете оцет, сол и подправките. Варете почти до омекване.
Прибавете нарязаните...

Обезкостяваме месото и нарязваме на хапки като за шишчета.
Задушаваме, докато омекне в мазнината заедно с едро нарязан зелен лук. Подправяме със...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: