Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оригинална Испанска Паеля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинална Испанска Паеля

Оригинална Испанска Паеля

Прегледай всички 24 избрани предложения за оригинална испанска паеля в Gotvach.bg.
Оригинална испанска паеляОригинална испанска паеляПоднесете оригиналната испанска паеля с малко скълцан пресен магданоз и малко прясно изцеден лимонов сок....
Паеля с картофиПаеля с картофи
Вземете най-големия тиган, с който разполагате или специален тиган, подходящ за паеля, ако случайно имате такъв! Ще ви трябва и капак....
Паеля с пилеПаеля с пиле
До напълното приготвяне на паелята не се разбърква повече. Когато оризът набъбне леко, нареждате чушката отгоре....
Паеля с чоризоПаеля с чоризо
Нарежете наденичките на филийки, измийте мидите, изплакнете ориза, нарежете на кубчета пилешкото месо и обелете скаридите. Овкусете пилешкото със...
Паеля с пилешкоПаеля с пилешко
1
Когато оризът поеме цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесете с накълцан магданоз и резен лимон....
Паеля с омарПаеля с омар
В тавичката паеля налейте и останалия зехтин и запържете лука до омекване - настърган или ситно накълцан....
Паеля с кафяв оризПаеля с кафяв ориз
Махнете черупките на скаридите и ги почистете, но оставете опашките. Изтъркайте мидите и махнете мустаците им. Калмарите отрежете през средата, за...
Паеля с морски даровеПаеля с морски дарове
9
Паелята се посолява на вкус, разбърква се добре и се покрива с алуминиево фолио....
Паеля с патешко месоПаеля с патешко месо
1
Знаем, че оригиналната паеля се прави на уред, наречен паейеро, който е на газ и разпределя равномерно топлината на огъня по цялата тава, но такъв...
Автентична Паеля с ЧоризоАвтентична Паеля с Чоризо
Оставете паелята да се готви, докато оризът поеме течността или около 30 мин....
Паеля по ВаленсианскиПаеля по Валенсиански
1
В тиган за паеля се нагрява зехтинът. Пилето и заекът се осоляват и се слагат да се запържат до златисто....
Паеля с пилешко и свинскоПаеля с пилешко и свинско
Загрейте тавата за паеля със зехтин и запържете чушките, нарязани на ленти. Извадете и заделете. Сложете месото. Пържете до златисто....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: