Gotvach.bg»Избрани Колекции»Испанска Паеля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паеля Валенсиана с морски даровеПаеля има много видове, но паеля Валенсиана се нарича основно тази, която е приготвена с пилешко, заешко и зеленчуци (бял едър боб, зелен фасул, червена...
Паеля ВаленсианаПилето и заекът се нарязват на парчета, а чушката - на кубче. Магданозът и чесънът се нарязват на ситно, а доматите се настъргват.
Загрявате зехтина...
2
Оригинална испанска паеляПоднесете оригиналната испанска паеля с малко скълцан пресен магданоз и малко прясно изцеден лимонов сок....
14
Валенсианска паеля с 3 вида месо
Махнете готовата паеля от огъня и похлупете за 5 минути.
Валенсианската паеля с 3 вида месо е готова....
ПаеляЗа да приготвите по - екзотична паеля може да добавите освен пиле, заешко, бяла риба, а също миди и калмари....
25
Традиционна паеля
В тавата за паеля (паея) сложете зехтин и запържете чушките. Извадете и заделете....
Зеленчукова паеля
Спанакът се задушава около 5-7 мин., само с водата, полепнала по листенцата му при миенето. Изцежда се и се реже на едро.
Чесънът се запържва,...
Паеля с пилешкоКогато оризът поеме цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесете с накълцан магданоз и резен лимон....
1
Паеля със сепияПаелята се сервира гореща, поръсена със ситно нарязан магданоз и украсена с резени лимон....
1
Златна вегетарианска паеля
Сложете шафрана в 3-4 с.л. топъл бульон и го оставете за 5 минути. Междувременно загрейте зехтина в голям тиган и запържете лука и чесъна. Добавете...
Домашна вегетарианска паеляВ голям тиган с част от зехтина задушаваме почистения лук и чесън.
Прибавяме нарязана чушка и нарязания и отцеден патладжан.
Сипваме ориза...
1
Паеля по ВаленсианскиВ тиган за паеля се нагрява зехтинът. Пилето и заекът се осоляват и се слагат да се запържат до златисто....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: