Gotvach.bg»Избрани Колекции»Испанска Паеля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Испанска Паеля

Испанска Паеля

Открий всички 12 кулинарни идеи за испанска паеля в Gotvach.bg.
Паеля Валенсиана с морски даровеПаеля Валенсиана с морски даровеПаеля има много видове, но паеля Валенсиана се нарича основно тази, която е приготвена с пилешко, заешко и зеленчуци (бял едър боб, зелен фасул, червена...
Паеля ВаленсианаПаеля Валенсиана
2
Пилето и заекът се нарязват на парчета, а чушката - на кубче. Магданозът и чесънът се нарязват на ситно, а доматите се настъргват. Загрявате зехтина...
Оригинална испанска паеляОригинална испанска паеля
14
Поднесете оригиналната испанска паеля с малко скълцан пресен магданоз и малко прясно изцеден лимонов сок....
Валенсианска паеля с 3 вида месоВаленсианска паеля с 3 вида месо
Махнете готовата паеля от огъня и похлупете за 5 минути. Валенсианската паеля с 3 вида месо е готова....
ПаеляПаеля
25
За да приготвите по - екзотична паеля може да добавите освен пиле, заешко, бяла риба, а също миди и калмари....
Традиционна паеляТрадиционна паеля
В тавата за паеля (паея) сложете зехтин и запържете чушките. Извадете и заделете....
Зеленчукова паеляЗеленчукова паеля
Спанакът се задушава около 5-7 мин., само с водата, полепнала по листенцата му при миенето. Изцежда се и се реже на едро. Чесънът се запържва,...
Паеля с пилешкоПаеля с пилешко
1
Когато оризът поеме цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесете с накълцан магданоз и резен лимон....
Паеля със сепияПаеля със сепия
1
Паелята се сервира гореща, поръсена със ситно нарязан магданоз и украсена с резени лимон....
Златна вегетарианска паеляЗлатна вегетарианска паеля
Сложете шафрана в 3-4 с.л. топъл бульон и го оставете за 5 минути. Междувременно загрейте зехтина в голям тиган и запържете лука и чесъна. Добавете...
Домашна вегетарианска паеляДомашна вегетарианска паеля
1
В голям тиган с част от зехтина задушаваме почистения лук и чесън. Прибавяме нарязана чушка и нарязания и отцеден патладжан. Сипваме ориза...
Паеля по ВаленсианскиПаеля по Валенсиански
1
В тиган за паеля се нагрява зехтинът. Пилето и заекът се осоляват и се слагат да се запържат до златисто....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: