Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

2

1

Подгответе си зеленчуците за паеята - лука, чесъна и домата настържете, зелената чушка нарежете на малки кубчета, а червената - на дълги ивици. Гъбите...

Загрейте зехтина в тавата за паеля и изпържете двата вида месо до получаване на златист цвят.
Внимателно дръпнете месото в края на тавата....

Махнете готовата паеля от огъня и похлупете за 5 минути.
Валенсианската паеля с 3 вида месо е готова....

1

Почистете зеленчуците и ги нарежете. В подходящ тиган запържете пилешкото месо заедно с чесъна. Отстранете го от тигана и добавете зеленчуците....

25
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: