Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Калмари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Калмари пане с царевично брашноПанираните калмари сервирайте с резен лимон или готов лимонов сос.
Да ви е вкусно!...
Калмари пане в царевична панировка
Калмарът се почиства, измива и нарязва на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се почистват и разполовяват на 2-3 парчета....
Калмари панеГотовите калмари се изваждат върху салфетка, за да се отцедят от излишната мазнина.
Поднасяме калмарите топли с гарнитура по избор....
2
Хрупкави калмари пане
Разбърквате, така че да са добре оваляни в белтък и са готови за паниране.
Сгорещете олиото....
Хрупкави калмари
Приготвените калмари пане трябва да изглеждат златисти и хрупкави.
Поднесете хрупкави калмари с подходящ сос....
Калмари саганаки
След това сокът се излива и към калмарите се добавя зехтинът. Разбърква се и се полива с узото....
Калмари на скара
След като са готови калмарите на скара, отново ги намазваме със смет от лимон зехтин и сол.
Ето още уникални предложения за гръцки калмари....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: